Vastgoedbelegging

Vastgoed is als belegging een goede keuze omdat door de jaren heen vastgoed altijd nodig is en een belangrijke functie vervult in de economie.Denk aan winkels/kantoren/woningen/en overige gebouwen met een zakelijke en/of publieke functie. De huuropbrengsten van een pand gelegen op een zg. A-Locatie in Amsterdam zullen vele malen hoger zijn dan een dergelijk pand in Groningen.

Dus belegging " in stenen" is altijd goed,de markt kan natuurlijk best dalen maar stijgt uiteindelijk toch weer door; getuige de grafiek van vastgoed van de afgelopen 100 jaar die een geleidelijk stijgende trend laat zien.De dip in de jaren tachtig door de extreem hoge hypotheekrente van op enig moment 13% valt eigenlijk niet eens op,in die lange termijn grafiek.

Huisvesting is dus erg belangrijk zowel voor de particulier als de ondernemer.Met andere woorden: ...er is altijd vraag... ook in een kopersmarkt (koper is de baas door minder vraag).

In een dergelijke markt wordt het onderscheid gemaakt tussen de goede en minder goede makelaars. De goede makelaars verkopen meer en hebben dus ook gemiddeld minder aanbod...

Wij kunnen u begeleiden bij uw vastgoedaankoop en een opbrengstprognose presenteren.

Bijvoorbeeld een groot pand in de binnenstad opsplitsen in zakelijk en prive-gebruik en verbouwen op een wijze waardoor uw rendement 10% of meer kan zijn.....

Informeer vrijblijvend of maak een afspraak voor meer specifieke uitleg hierover.

Makelaar Vastgoedman is actief in de regio: West-Brabant en Tholen

Vastgoedman B.V.
Leeuwstraat 9
4661 KR Halsteren
info@vastgoedman.nl
Tel. 0164-855 788
KvK Breda nr. 51910861