Projectontwikkeling

Vastgoedman houdt zich op beperkte schaal binnen Nederland bezig met projectontwikkeling gericht op de moderne woningbouw.Smart projects noemen wij ze.Kleinere wooneenheden is waar de markt om vraagt de komende twintig jaar.De bevolking vergrijst en het aantal kinderen wat geboren wordt neemt af in vergelijking met vroeger.Dit betekent dat we na moeten denken over hoe we de nieuw te bouwen wooneenheden moeten gaan indelen. Dit gebeurt nu al!!

De bouwkosten zullen onder druk komen te staan door de lagere marktprijzen van de bestaande woningen en de lagere hypotheekverstrekkingen vanwege strengere regelgeving van DNB.

Als de hypotheekrente dit decennium fors zou gaan stijgen verslechtert het geschetste beeld nog meer en neemt de marktspanning toe.

Gelukkig daalt de hypotheekrente nu en stabiliseert dit proces.

Voor de kopers is dit positief omdat de prijsstelling steeds beter wordt en meer en meer gewaardeerd op de werkelijke waarde van het betrokken vastgoed.

Vastgoedman probeert hier nu al op in te spelen door betaalbare projecten in de markt te zetten voorzien van energiezuinige middelen.Tevens zal altijd bekeken worden of er subsidie mogelijkheden zijn.

In sommige projecten is eigen inbreng van de koper zeer goed mogelijk.

Makelaar Vastgoedman is actief in de regio: West-Brabant en Tholen

Vastgoedman B.V.
Leeuwstraat 9
4661 KR Halsteren
info@vastgoedman.nl
Tel. 0164-855 788
KvK Breda nr. 51910861